informasjonskapsler Samtykke

Ved å klikke på "Godta", samtykker du i lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedsnavigasjon, analysere nettstedsbruk og bistå i våre markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.

Om oss

Historien bak balansehuset

Bak åpningen av Balansehuset står fire kiropraktorer med et stort hjerte for den svimle pasienten. Vi har alle 10 års erfaring med svimmelhetspasienter fra ulike klinikker rundt om i Norge, og et bredt nettverk i fagmiljøet i Norge. Våre veier har møttes via studier og utallige kurs, og slik har drømmen om å skape en svimmelhetsklinikk med et helhetlig behandlingstilbud vokst frem.  

Kiropraktorene hos Balansehuset har spesiell kompetanse på undersøkelse og behandling av svimmelhetsplager og stor interesse for dette fagfeltet. Vi er opptatt av å holde høy faglig standard og ønsker å bidra til kompetanseheving i vår region.

Hos balansehuset tilbyr vi spesialisert behandling og rehabilitering for plager relatert til balanseapparatet. Vi har i tillegg lang erfaring med behandling for muskel- skjelettlidelser og funksjonell nevrologisk rehabilitering etter f.eks hjernerystelse. Vi strekker oss langt for pasientene våre og er veldig opptatt av at alle skal føle seg ivaretatt.

Svimmelhet er en sammensatt plage, og påvirker oss alle forskjellig. For oss er det viktig å adressere hele symptombildet. Vi behandler der vi kan, og inkluderer andre fagfelt eller henviser videre dersom det er nødvendig.

Priser

Konsultasjon for muskel- og skjelettplager

1. gangs konsultasjon kiropraktor
959 ,-
Kiropraktorbehandling
700,-
Kiropraktor utvidet behandling
815,-
1. gangskonsultasjon Fysioterapeut
950,-
Fysioterapeutbehandling
710,-

Konsultasjon for svimmelhetsplager

Svimmelhet 1. gangskonsultasjon
1799,-
Svimmelhet 1. gangskonsultasjon med TRV-behandling
2859,-
Svimmelhetsbehandling
1038,-
Svimmelhetsbehandling med TRV
1738,-
Svimmelhet re-evaluering
1238,-
Svimmelhet VNG-undersøkelse
1038,-
Svimmelhet VNG-undersøkelse mm
1738,-
Svimmelhet vHIT-undersøkelse
1038,-

Alle førstegangskonsultasjoner hos oss følges opp med epikrise til fastlege eller annen primærkontakt/henviser uten ekstra belastning. Du kan selvsagt reservere deg mot dette.

Vi foretrekker kortbetaling. Faktura utstedes automatisk dersom betaling uteblir. Fakturagebyr kr 49,-

Oppsatte timer man ikke benytter seg av belastes dessverre fullt ut. Avbestillinger mottatt innen 24 timer før avtalt konsultasjon blir ikke belastet.